Vloeronderhoud en renovatie

Wij kunnen uw houten vloer ook opknappen. Dit doen wij door deze opnieuw op te schuren en indien gewenst en mogelijk door het vervangen van delen. Dit kan een extra uitstraling geven omdat er dan delen zichtbaar nieuwer zijn dan de orginele vloerdelen. Na het opschuren kunnen we verschillende middelen op uw vloer aanbrengen om deze weer te beschermen en op kleur te brengen. Dit zijn: bijvoorbeeld wax, hardwax-olie; rubio monocoat olie; andere oliën; of lak.

onderhoud houtenvloer

Alle vloeren hebben te maken met luchtvochtigheid en warmte en kou. Hierdoor werkt de vloer en bij voornamelijk het uitzetten kan er schade ontstaan wanneer uw vloer verkeerd is gelegd.

Ook heeft elke vloer te maken met slijtage door het gebruik ervan, zowel hardhouten vloeren als zachthouten vloeren. Wij lopen indien gewenst uw vloer eerst na om te zien wat de beste behandeling is om de vloer te herstellen. Hier kunt u altijd een afspraak voor maken.  

Om er voor te zorgen dat uw vloer weer lekker lang meegaat is het bevorderlijk voor uw vloer om zo min mogelijk met schoenen in huis te lopen. Je neemt dan namelijk altijd wat zand mee naar binnen wat gaat schuren op uw vloer tijdens het lopen. 

Ook viltdopjes onder tafelpoten en andere meubels zullen slijtage van uw vloer beperken. Echter sommige vloeren worden alleen maar mooier met meer krassen.

eindreslutaat2

Belang van de juiste kennis

Content en design zijn auteursrechtelijk beschermd!